Om oss

Fjellsprenger AS leverer pålitelige tjenester til konkurransedyktige priser. Vi tar oppdrag i Østfold, Buskerud, Telemark og Vestfold, og leverer tjenester både til private entreprenører og til det offentlige. Vi utfører det meste av sprengnings- og boringsjobber, og det vi ikke gjør selv har vi partnere til.

Fra etablering i 2007 og frem til i dag har vi opplevd jevn vekst og vi ble i 2018 solgt til Nordisk Bergteknik gruppen. Driften, ekspertisen og den lokale forankringen er derimot den samme i dag som ved etablering, noe som er viktig for oss.

Vi er «Best på sprenging og boring!»

Vi har ISO-sertifisering 9001, er sentralt godkjent, og medlem av Maskinentreprenørenes Forbund.

Vi er en del av Nordisk Bergteknik

Fjellsprenger er en del av konsernet Nordisk Bergteknik, Nordens ledende aktør innen fjellsikring og sprenging. I Norge er vi 6 selskaper, som sammen utgjør landets største kompetanse- og fagmiljø innen vårt fag. Vi utfører de aller fleste tjenester innen fjell- og bergsikring, fjellsprengning og annen type sprengning. I tillegg utfører vi tjenester innen betong, brønnboring, energiboring, fundamentering og eksempelvis snøskredutløsning og vibrasjonsmåling. Vi tar oppdrag i hele landet, store som små.

Songdalen Fjellsprenging AS har lang erfaring og bred kompetanse innen bergarbeider. Vi er spesialister på boring, sprengning og fjellsikring.

Besøk Songdalen Fjellsprenging her.

Logo Vestfold Fjellboring - en del av Nordisk Bergteknik

Vestfold Fjellboring har over 50 års erfaring med boring og sprengning. Vi har utført oppdrag over hele landet, samt internasjonalt. Størsteparten av våre oppdrag utføres i Norge og Sverige.

Besøk Vestfold Fjellboring sine nettsider her.

Logo Norsk Fjellsprengning - en del av Nordisk Bergteknik

Norsk Fjellsprengning er et av Østlandets ledende selskaper innen boring og sprengning.

Besøk Norsk Fjellsprengning sine nettsider her.

Logo Visinor - en del av Nordisk Bergteknik

Visinor er et av landets ledende selskaper innen fjellsikring og betongrehabilitering med mer enn 30 års erfaring.

Besøk Visinor sine nettsider her.

Logo Gjerden Fjellsikring - en del av Nordisk Bergteknik

Gjerden Fjellsikring er et av landets ledende firmaer innen fjellsikring. Et maskinentreprenørfirma med nesten 40 års erfaring.

Besøk Gjerden Fjellsikring sine nettsider her.